Promotiemateriaal | Ecolabel

Promotiemateriaal

×

Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1387 of /opt/web/cluster2/site5235/openfed/includes/bootstrap.inc).

Verkoopt u producten met het EU Ecolabel, bent u producent of  wil u het EU Ecolabel om een andere reden in de kijker zetten?  Weet dat er tal van manieren zijn om het EU Ecolabel te promoten.

Onze promotiegids geeft een overzicht van de verschillende promotiemiddelen die beschikbaar zijn. Enerzijds zijn er de initiatieven van de Europese Commissie, anderzijds de initiatieven op Belgisch niveau. U kan de promotiegids hier downloaden.

Wij organiseren regelmatig diverse promotieactiviteiten, hiervoor zijn we steeds op zoek naar partners om EU Ecolabel producten te leveren. Neem zeker contact met ons op om samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Posters, banners en filmpjes

Wij ontwikkelden banners, filmpjes en posters ter promotie van -verschillende producten met- het EU Ecolabel. Deze zijn beschikbaar in Nederlands en Frans. U kan ze hieronder downloaden.

Banners

  

 

 

 

Filmpjes

Filmpje krokodil
Filmpje beer
Filmpje schaap

 

 

 

A4 Posters

A4 wasbeer jpg
A4 alle dieren pdf

  

 

 

 

 

 

 

A6 posters

A6 alle dieren pdf

 

 

 

 

 

 

 

Volg ons op facebook

Vind ons leuk op facebook; zo blijft u op de hoogte van nieuwe producten met het EU Ecolabel. Er zijn ook regelmatig prijzen te winnen –met het EU Ecolabel natuurlijk!

Ook op onze Facebook pagina is er ruimte voor de producten en diensten van onze licentiehouders. De pagina is enkel gericht naar consumenten (professionele producten komen niet aan bod).

Volg ons zeker op Facebook: we posten regelmatig berichtjes over EU Ecolabel producten/diensten, maar ook algemene informatie over de criteria of over andere milieu gerelateerde onderwerpen. Heeft u zelf een Facebookpagina? Breng ons daarvan dan op de hoogte. Ook producten kunnen op onze pagina in de kijker worden gezet.

Van 27 september tot en met 3 oktober loopt er een wedstrijd via Facebook. Het wedstrijdreglement kan je hier raadplegen.