Promotiemateriaal

Verkoopt u producten met het EU Ecolabel, bent u producent of  wil u het EU Ecolabel om een andere reden in de kijker zetten?  Weet dat er tal van manieren zijn om het EU Ecolabel te promoten.

Onze promotiegids geeft een overzicht van de verschillende promotiemiddelen die beschikbaar zijn. Enerzijds zijn er de initiatieven van de Europese Commissie, anderzijds de initiatieven op Belgisch niveau. U kan de promotiegids hier downloaden.

Postkaart

Zo kan u onder meer met behulp van onze postkaart EU Ecolabel producten extra in de aandacht zetten. Deze postkaart werd gedrukt op EU Ecolabel papier en is beschikbaar in het Nederlands en het Frans. Wij sturen u kosteloos de nodige exemplaren toe.

Het milieu verdient een bloemetjeKies voor pruducten met het EU Ecolabel

Wij organiseren regelmatig diverse promotieactiviteiten, hiervoor zijn we steeds op zoek naar partners om EU Ecolabel producten te leveren. Neem zeker contact met ons op om samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Volg ons op facebook

Vind ons leuk op facebook; zo blijft u op de hoogte van nieuwe producten met het EU Ecolabel. Er zijn ook regelmatig prijzen te winnen –met het EU Ecolabel natuurlijk!

Ook op onze Facebook pagina is er ruimte voor de producten en diensten van onze licentiehouders. De pagina is enkel gericht naar consumenten (professionele producten komen niet aan bod).

Volg ons zeker op Facebook: we posten regelmatig berichtjes over EU Ecolabel producten/diensten, maar ook algemene informatie over de criteria of over andere milieu gerelateerde onderwerpen. Heeft u zelf een Facebookpagina? Breng ons daarvan dan op de hoogte. Ook producten kunnen op onze pagina in de kijker worden gezet.

We organiseren regelmatig quizzen op onze Facebookpagina. Deelnemers kunnen EU Ecolabel producten winnen. Laat het ons zeker weten indien u geïnteresseerd bent om de volgende prijzenpot te leveren.