Zaakvoerder van New York bvba Pama Industries vertelt waarom hij voor het EU Ecolabel kiest. | Ecolabel

Zaakvoerder van New York bvba Pama Industries vertelt waarom hij voor het EU Ecolabel kiest.

×

Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1387 of /opt/web/cluster2/site5235/openfed/includes/bootstrap.inc).

 

Pama Industries is actief op de Belgische markt sinds 1983. Reeds toen profileerde het bedrijf zich als toonaangevend in de verkoop en de distributie van professionele schoonmaakartikelen. Daarom werkt Pama Industries voortdurend actief mee aan het volgen van de nieuwste trends in de sector wat betreft ergonomische materialen en producten die moeten voldoen aan de strengste normen. Pama Industries is EU Ecolabel licentiehouder van handafwasmiddelen, allesreinigers en handzeep!

“We hebben nog maar enkele producten met het EU Ecolabel in ons gamma, maar we zijn zeker van plan om in de toekomst meerdere producten met het EU Ecolabel op te nemen in ons assortiment”, verklaart Patric Maussen van Pama Industries. Bij Pama Industries willen ze heel graag bijdragen aan een beter milieu. Daarom gebruiken zij duurzame producten die gemaakt zijn uit duurzaam materiaal. Op die manier denken ze voortdurend ecologisch en economisch na, en het EU Ecolabel sluit daar perfect bij aan. Pama Industries brengt het bestaan van hun EU Ecolabel producten op een persoonlijke manier aan de klant. De verkopers gaan de baan op waarbij ze de producten naar de mensen brengen en individueel uitleggen waarom ze het product moeten kopen. De filosofie van Pama Industries luidt dan ook: “Niet de kwantiteit is belangrijk, maar de uitstekende kwaliteit van onze producten is waar we het voor doen”