Seifar behaalt als eerste Belgische producent het EU Ecolabel voor hun professioneel vaatwasmiddel en naspoelmiddel | Ecolabel

Seifar behaalt als eerste Belgische producent het EU Ecolabel voor hun professioneel vaatwasmiddel en naspoelmiddel

×

Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1387 of /opt/web/cluster2/site5235/openfed/includes/bootstrap.inc).

Seifar is een Belgische producent van professionele reinigingsproducten en ontsmettingsmiddelen. Het is de langetermijndoelstelling van Seifar om voor elk standaard product in het gamma een of meerdere ecologische varianten te hebben die het EU Ecolabel dragen. Deze sterke focus op ecologie komt niet alleen tot uiting in de ecologische private label producten maar ook via de eigen ecologische productlijn Prof Line Ecowise waarvan alle producten het EU Ecolabel hebben verkregen.

Dat Seifar een pionier wil zijn in de productie van professionele, ecologische reinigingsmiddelen werd onlangs nogmaals duidelijk gemaakt door als eerste Belgische producent een EU Ecolabel voor professioneel vaatwasmiddel en naspoelmiddel te behalen.

Seifar getuigt “De reden dat we kozen voor het EU Ecolabel is eenvoudig. Het is het enige geloofwaardige label in Europa dat de eisen voor ecologie hoog genoeg legt. Deze visie strookt volledig met deze van Seifar. We moeten zo ecologisch mogelijk zijn zonder aan kwaliteit in te boeten.”

Door een sterke focus op kwaliteit en innovatie is Seifar kunnen uitgroeien tot een referentie in de sector zowel in de productie van private label producten als onder het eigen merk Prof Line. Om de verdere groeiambities kracht bij te zetten werd begin 2017 de productiecapaciteit van Seifar verdubbeld.