Olivier Guisset (Pollet): “Het EU Ecolabel past perfect bij de basiswaarden van onze onderneming, namelijk respect en verantwoordelijkheid." | Ecolabel

Olivier Guisset (Pollet): “Het EU Ecolabel past perfect bij de basiswaarden van onze onderneming, namelijk respect en verantwoordelijkheid."

×

Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1387 of /opt/web/cluster2/site5235/openfed/includes/bootstrap.inc).
pollet

Pollet, opgericht in 1763, is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoek, vervaardiging en verkoop van onderhoudsproducten voor de hygiëne- en reinigingsmarkt. In 2007 was Pollet de tweede Belgische producent van schoonmaakproducten die voor zijn producten het EU Ecolabel heeft ontvangen, en daar zijn ze nog steeds trots op.

Olivier Guisset (Directeur Marketing & Communicatie) vertelt: “Het EU Ecolabel past perfect bij de basiswaarden van onze onderneming, namelijk respect en verantwoordelijkheid. Er bestaan verschillende types van certificatie. Wij hebben echter voor het EU Ecolabel gekozen omdat wij ons richten op de Europese markt en omdat de zichtbaarheid van het EU Ecolabel daarbij erg effectief is”.

Binnen de industrie van schoonmaakmiddelen is het zowat de norm geworden om ecoproducten op te nemen in het assortiment. Bedrijven die niet kiezen voor het EU Ecolabel sluiten volgens Olivier Guisset mogelijkheden uit. In openbare aanbestedingen is het namelijk de tendens om het EU Ecolabel te eisen.

Pollet is dus fier om het EU Ecolabel op zijn producten te hebben en toont dat ook graag aan de mensen. “Wij communiceren over het EU Ecolabel via de traditionele media zoals onze website en enkele brochures, maar we communiceren ook met onze klanten via een prestatie-indicator die de omzet van onze producten met het EU Ecolabel toont. Wij zijn blij te mogen melden dat vandaag de dag, deze indicator positief is.