Nu ook eco schoonmaakmiddelen van Damhert! | Ecolabel

Nu ook eco schoonmaakmiddelen van Damhert!

Damhert is een pionier binnen de “functionele voedingssector” en staat in voor de ontwikkeling, productie en distributie van gezonde voeding. Damhert Nutrition streeft al meer dan 40 jaar naar een beter milieu en een gezondere levensstijl. Via het EU Ecolabel worden deze waarden nu ook overgebracht naar de nieuwe schoonmaakmiddelen van Damhert: het afwasmiddel, de WC-reiniger, de allesreiniger en het textielwasmiddel.

Nieuwe weg, zelfde waarden

Het EU Ecolabel wordt uitsluitend toegekend aan producten met een verminderde impact op het milieu. Damhert wil zich onderscheiden door respect te hebben voor mens, dier en milieu & toch 100% kwaliteit en waskracht aan te bieden. Zowel de ontwikkeling, de productie als de distributie van de schoonmaakmiddelen is volledig Belgisch. Op deze manier houden wij onze ecologische voetafdruk zeer laag. Bovendien zijn alle grondstoffen, uitgezonderd het parfum en het water, afkomstig van hernieuwbare en/of plantaardige oorsprong.

Het is de bedoeling om de EU Ecolabel producten zo snel mogelijk bij de grootste supermarkten aan te bieden, dit zowel in België als in Nederland. Het non-food verhaal is voor Damhert echter een nieuwe productgroep waar we onze weg nog in moeten vinden, dus dit zal stap voor stapgaan. Via ons groot verkoopsteam zullen we klanten overtuigen van de voordelen van onze eco wasmiddelen.