Michel De Bruin, CEO van Greenspeed: “Duurzaamheid zit in onze genen. We streven continu naar een positieve impact voor mens en milieu. EU Ecolabel sluit dan ook perfect aan bij onze kernwaarden en filosofie” | Ecolabel

Michel De Bruin, CEO van Greenspeed: “Duurzaamheid zit in onze genen. We streven continu naar een positieve impact voor mens en milieu. EU Ecolabel sluit dan ook perfect aan bij onze kernwaarden en filosofie”

greenspeed

In 1994 introduceerde Greenspeed als eerste in de Benelux de microvezeltechnologie als oplossing voor de professionele schoonmaakbranche. Dankzij de overname van Ecover Professional op 1 januari 2016, biedt Greenspeed vandaag een totaaloplossing aan van innovatieve microvezelsystemen en was- en reinigingsmiddelen met het EU Ecolabel. Greenspeed wordt gedreven door duurzaamheid, efficiëntie & innovatie. De organisatie richt zich op de toekomst en werkt voortdurend aan de ontwikkeling van de meest innovatieve en duurzame schoonmaakoplossingen.

Michel De Bruin, CEO van Greenspeed: “Duurzaamheid zit in onze genen. We streven continu naar een positieve impact voor mens en milieu. EU Ecolabel sluit dan ook perfect aan bij onze kernwaarden en filosofie”.

Greenspeed is EU Ecolabel licentiehouder voor handafwasmiddelen, wasmiddelen, interieur-, sanitair-, vloer-, en keukenreinigers. De 25 reinigingsmiddelen die een EU Ecolabel dragen, hebben een minimale impact op het milieu gedurende hun volledige levenscyclus. Michel De bruin: “Bij Greenspeed testen we de volledige producten op biologische afbreekbaarheid, zoeken we de ingrediënten dicht bij huis die bij voorkeur afkomstig zijn van een hernieuwbare bron en die een minimale giftigheid op het waterleven hebben.”

Het volledige assortiment van Greenspeed kan u terug vinden via: http://www.greenspeed.eu/catalogue.asp