photo de groupe

 

“Verf is onze passie, een passie waarmee we jouw leefwereld mooier willen maken. En die mooie wereld bereiken we met onze kleuren en verven, maar ook door duurzaam en toekomstgericht te ondernemen.” Karen Ongena –  Marketing manager Colora

Valeurs de Boss

BOSS paints is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1945 kwalitatief hoogstaande en duurzame verfproducten ontwikkelt, produceert en verkoopt. Via colora worden de BOSS paints verven verkocht aan particulieren.  De missie van BOSS paints – het mooier maken van de wereld om ons heen – is sterk verankerd in vijf kernwaarden: klant, kwaliteit, mens, milieu en rendement. De sterke focus op klantgerichtheid blijkt ook uit hun motivatie voor het aanvragen van het EU Ecolabel. Naast de ecologische redenen, vindt het bedrijf het een grote troef dat EU Ecolabel-producten met ecocheques kunnen worden gekocht.

 

 

Kwaliteit ontmoet duurzaamheid

peinture boss one

BOSS paints combineert een kwalitatief en technisch hoogstaand verfsysteem mét een Europees Ecolabel. De Belgische verfproducent bracht enkele jaren geleden met BOSS-one een ecologische topper van formaat op de markt.  In mei 2023 werd dit product voor het tweede jaar op rij door Test Aankoop, na een test met 20 witte muurverven, uitgeroepen tot “Beste koop” en “Beste van de test”. In de toekomst wil BOSS paints nog meer op ecologie en duurzaamheid inzetten.

De overgang naar een groenee samenleving is al een lange tijd aan de gang, zo ook in de verfsector. BOSS paints zet al vele jaren in op gezondere en milieuvriendelijkere verven:

“Als ondernemer draag je bij uitstek de verantwoordelijkheid om de impact van je activiteiten op het milieu te beperken. Bij BOSS paints zetten we sinds jaar en dag onze schouders onder groene initiatieven. Zodat we samen, als bedrijf én als individuele medewerkers, werk kunnen maken van een kleinere ecologisch voetafdruk.”

Frederik De Buysser – Directeur productontwikkeling BOSS paints

 

EU Ecolabel-producten van onze partner

peintures matt et silk

Momenteel voldoen twee verfproducten uit het BOSS paints gamma aan de kwaliteitseisen van het Europees Ecolabel: BOSS-one Mat en BOSS-one Silk. Het EU Ecolabel geldt bij die producten op alle kleuren.

Met BOSS-one heeft het bedrijf muurverf op de markt gebracht die zowel grondlaag als eindlaag combineert. Op die manier is het niet alleen makkelijker verven, je vermijdt ook verfoverschotten. Ecologische verfproducten dus waarmee je ook geld bespaart!

 

 

Kom meer te weten over de duurzame visie van BOSS paints    https://bosspaints.be/nl/duurzaamheid